Állásajánlatok2013 szeptember 01

Mi az a jooble? A jooble egy álláskereső-motor, aminek egyetlen célja, hogy megtalálja álmai állását.

Mi az a jooble? A jooble egy álláskereső-motor, aminek egyetlen célja, hogy megtalálja álmai állását.

Valamennyi állással kapcsolatos bejegyzés és aktuális betöltendő munkakör elérhető a jooble-ön. Hallott már hasonlóról? Tehát most minden magyarországi állás Magyarországon csak a jooble-ön érhető el. Ez nem azt jelenti, hogy a jooble a "legnagyobb álláshirdető oldal Magyarországon", hanem a "világszinten elérhető álláshirdetések vezető forrása". Mindez a jooble működési funkcióinak köszönhető: mint minden egyéb keresőmotor, a jooble sem tárolja az információk összességét a saját adatbázisában, hanem ki tudja keresni azokat, sőt sokkal jobban keres, mint más keresőmotor. (jooble.hu)

Amikor álláskeresét indít, több mint, 50 magyar álláskeresési oldalról kapja meg a találatokat, Magyarországon így sokkal relevánsabb eredményt kap.

Azért hoztuk létre a jooble-t, hogy időt és energiát takarítsunk meg: tehát 100%% kívánt munkát talál egyetlen egy kereséssel. Az "ínyencek" számára, akik a praktikusabb életet kedvelik, különböző eszközök választékát nyújtjuk mint, mint pl.: részletes keresés és rengeteg fajta szűrés. Természetesen a jooble-lel történő keresés elsőre szokatlannak tűnhet az újságokban vagy hagyományos állásportálokon történő álláskereséshez képest. De ha teljes mértékben elsajátítja, garantáltan megtalálja álmai állását. Álmai állásához csak arra van szükség, hogy megálmodja és valaki meghirdesse azt.

Csapatunk folyamatosan azon munkálkodik, hogy álláskeresőnk a lehető legegyszerűbb legyen. A jooble állandó fejlesztés alatt áll, oldalunkat mindig új szolgáltatásokkal és funkciókkal egészítjük ki. Amennyiben bármilyen ötlete vagy javaslata van a jooble fejlesztésével kapcsolatosan - kérjük, tudassa velünk.

De ahogy a mondás is tartja: "Egy kép ezer szóval is felér." Tehát nincs más dolga: próbálja ki keresőnket! Kellemes és sikeres keresést kívánunk!

Teljes cikk >>

Forrás: jooble.hu/Aiolus News

NRGENS