Elektromos járművek
Visszatér a legendás Volkswagen, ráadásul elektromos leszVisszatér a legendás Volkswagen, ráadásul elektromos lesz

A Volkswagen is csatlakozik az egyre nagyobb sebességre kapcsoló elektromos autó forradalomhoz, méghozzá egy olyan pofás járművel, ami egy igazi klasszikus, a sokak által imádott Volkswagen Camper örökségét viszi tovább a XXI. században. (24.hu)+(VIDEÓ!)


  • 2025-től olcsóbbak lehetnek az elektromos autók, mint a benzinesek2025-től olcsóbbak lehetnek az elektromos autók, mint a benzinesekMekkora az esélye annak, hogy elterjedjenek és tömegtermékké váljanak az elektromos autók a következő években? Egyelőre olcsóbb a belső égésű motorral működő autók birtoklása, mint az elektromosoké, de 2025-től ez megfordulhat. (piacesprofit.hu)
  • Lázadnak a nagy autógyártók a kínai villanykvóta ellenLázadnak a nagy autógyártók a kínai villanykvóta ellenA Kínában termelő nemzetközi autógyártó cégek levélben fordultak a pekingi hatóságokhoz azzal a kéréssel, hogy halasszák el a hibrid és elektromos autók gyártási kvótájának bevezetését. Az ok egyszerű: annak feltételeit egyelőre nem tudják teljesíteni, bevezetése felborítaná üzleti modelljüket. (totalcar.hu)
  • Új e-töltőállomásokat építettek BudapestenÚj e-töltőállomásokat építettek BudapestenAz MVM Partner Zrt. 32 elektromos töltőpontot épít ki a Danubius Hotels Group fővárosi és vidéki szállodáinál, elsőként egy villámtöltőt helyeztek üzembe a budapesti Danubius Hotel Hélia területén szerdán. (napi.hu)
  • Renault Románia: már tervezik az elektromos meghajtású DaciátRenault Románia: már tervezik az elektromos meghajtású DaciátElektromos meghajtású Daciák gyártását tervezi a Renault Románia – jelentette be a hét végén a cég kereskedelmi igazgatója. (maszol.ro)
NRGENS