Elektromos járművek
Rámennek a zöldítésre a németekRámennek a zöldítésre a németek

Komoly változások várhatóak a környezetvédelmi normákkal kapcsolatos szabályozásban Németországban. Annyira határozott előírásokat alakítanának ki, hogy az autógyártóknak mindenféleképpen az elektromos járművek gyártása felé kelljen mozdulniuk. (totalcar.hu)


  • Nagyban tesztelik a svédek az áramszedős autópályátNagyban tesztelik a svédek az áramszedős autópályátA közúti járműveket villamos energiával ellátó utat tesztelnek Svédországban. Két éven belül eldőlhet, van-e jövője az áramszedős kamionozásnak. A tesztutat az E16-os autópálya egy 2 kilométeres szakaszán alakították ki a közép-svédországi Gävle város közelében. (totalcar.hu)
  • A Tesla kis ideig csónakká is változhatA Tesla kis ideig csónakká is változhatA Tesla Model S-ről már eddig is tudtuk, hogy talán a legjobb elektromos autó, amit jelenleg a piacon kapni, így nem csoda, hogy a skandináv térségben az eladásainak számai olykor meghaladták belsőégésű társaiét. Most pedig úgy tűnik, hogy akár csónakként is tud funkcionálni a szedán, bár a cégvezető nem ajánlja senkinek, hogy kipróbálja. (24.hu)+(VIDEÓ!)
  • Elektromos sportautóval jön a Maserati isElektromos sportautóval jön a Maserati isAz olasz márka 2019-re tervezi bemutatni újdonságát. Sergio Marchionne a Fiat-Chrysler konszern főnöke a Bloombergnek nyilatkozott arról, hogy a Tesla Motors sikerein felbuzdulva az ő márkáik sem várhatnak tovább. (hvg.hu)
  • Dől a pénz a kamionok TeslájáhozDől a pénz a kamionok TeslájáhozTöbb hasonlóság is felfedezhető a Nikola Motor Company és a Tesla Motors között. Amellett, hogy mindkét céget a szerb feltalálóról nevezték el, mindkettő elektromos járművekben is utazik, pontosabban azt szeretnék, hogy minél többen utazzanak az ő elektromos járműveikben. (index.hu)
NRGENS