Elektromos járművek
Sokat várnak a TeslátólSokat várnak a Teslától

Bár még csak a prototípus készült el belőle, az előrendelések alapján máris siker a Tesla új modellje, ami az elektromos autót gyártó cég részvényárfolyamán is meglátszik. (vg.hu)


  • Elektromos autó készült az együttműködés révén Elektromos autó készült az együttműködés révén Budapestre utazik, tanulmányi kiránduláson vesz részt a Fogarasy Mihály Szakközépiskola nyolcvan tanulója. Ennek kézzel fogható eredménye is lesz, egy elektromos autó fog elindulni, amelyet diákok terveztek, és építettek meg. (szekelyhon.ro)
  • Jól nézze meg, mert ez történelem: szolgálatba állt a világ első Tesla rendőrautójaJól nézze meg, mert ez történelem: szolgálatba állt a világ első Tesla rendőrautójaA Los Angeles-i rendőrök két Model S-t kaptak, hogy 21. századi módon üldözhessék a bűnt. Nem kis meglepetést okozta a Los Angeles-i rendőrök, amikor szerdán bejelentették: mostantól két Tesla Model S is a flottához tartozik. (hvg.hu)
  • Háborút indítana az olajipar ellen Elon MuskHáborút indítana az olajipar ellen Elon MuskA Tesla vezére szerint ez az egyetlen módja annak, hogy ne rohanjunk a katasztrófa felé. A múlt héten a Tesla kaliforniai főhadiszállásán tartották a Energia és Innováció Világfórum nevű rendezvényt, ahol az egyik legkeményebb előadást a házigazda Elon Musk tartotta. (hvg.hu)
  • Elektromos autó töltő Pásztó központjábanElektromos autó töltő Pásztó központjábanElektromos autó töltőt telepített a napokban az Evopro Pásztó központjában a Polgármesteri Hivatal parkolójába. Az evoCharger nevű töltőoszlop magyar fejlesztés, ami egy Type 2-es aljzaton, illetve egy kábelen lévő Type 2-es csatlakozón keresztül biztosít töltési lehetőséget a városban lakó, a városba érkező vagy a városon áthaladó villanyautósok számára. (villanyautoklub.hu)
NRGENS