Elektromos járművek
2019-től lesz kapható a Volvo Teslája2019-től lesz kapható a Volvo Teslája

Négy év múlva egy teljesen elektromos autót mutat be a svéd gyártó, és addigra már minden modelljéből lesz konnektoros hibrid verzió is. (origo.hu)


  • Elektromos autókba fognak motorokat gyártani MagyarországonElektromos autókba fognak motorokat gyártani MagyarországonElektromos és hibrid autók motorjait fogja gyártani a Siemens német villamosgép-ipari konszern és az autóalkatrészeket gyártó francia Valeo egy közös vállalkozás keretében - jelentették be a cégek hétfői közös közleményükben. (portfolio.hu)
  • Elenyésző az elektromos autók száma Romániában Elenyésző az elektromos autók száma Romániában Összesen 50 elektromos járművet helyeztek forgalomba Romániában a múlt évben, a villanymeghajtású autók elterjedésére azonban egyelőre várni kell. (maszol.ro)
  • Valami ilyesmi lenne a modern VelorexValami ilyesmi lenne a modern VelorexVárható volt, hogy valamilyen formában csak visszatér a régi bőregér, ami most természetesen elektromos hajtást kapott. (hvg.hu)+(VIDEÓ!)
  • Elektromosra vágynak a magyarok Elektromosra vágynak a magyarok Már tíz éven belül többségben lehetnének az elektromos autók a magyar utakon a Forensis autóklub felmérése alapján. Az autósok jelentős része ugyanis legszívesebben már most is elektromos autót venne – de még drágállja és inkább kivár. (piacesprofit.hu)
NRGENS