Elektromos járművek
Nagy dobásra készül idén a Faraday FutureNagy dobásra készül idén a Faraday Future

Több ponton is komoly áttörést, és meglepő erejű új képességeket ígér erre az évre a Faraday Future, az FF91 modelljénél. Az egyik központi kérdés, ahogyan minden elektromosautó-gyártónál a hatótávolság. (energiainfo.hu)


  • Nem árulják többé a Tesla egyik modelljét

    A Model S belépőszintjének tartott autóból nem gyártanak többet, ami elég egyértelmű jelzés a leendő Tesla-tulajdonosok számára. (hvg.hu)


  • Óriási pénzekért vesznek villanyautókat az amerikai nagyvárosok

    Óriási közbeszerzést terveznek az USA nagyvárosai: harminc nagyváros összesen tízmilliárd dollár (2800 milliárd forint) értékben venne elektromos járműveket a következő években. Felpörgetnék a helyi villanyautóipart, valamint bemutatnának az éghajlatváltozás-szkeptikus és olajpárti kormánynak. (totalcar.hu)


  • Egyre több magyar városban lesz töltő elektromos autókhozEgyre több magyar városban lesz töltő elektromos autókhozHazánkban is egyre nagyobb a kereslet az elektromos meghajtású járművek iránt, ami részben a kormányzati támogatásnak is köszönhető. Az elektromobilitás térnyeréséhez azonban elengedhetetlen a járművek hatótávolságának növelése és az elektromos töltőhálózat bővítése. (pcforum.hu)
  • Jön a teljesen elektromos Volvo, ezt kell róla tudniJön a teljesen elektromos Volvo, ezt kell róla tudniA svédek sem szeretnének lemaradni az autóipari forradalomról, már meg is van, mikor érkezik az első elektromos modelljük. (hvg.hu)
  • Jön Budapest első elektromosautó-kiállításaJön Budapest első elektromosautó-kiállításaOktóber 6. és 8. között először rendeznek a fővárosban nagyszabású elektromosautó-kiállítást; a Mobility Next Budapesten idén ősszel alternatív hajtású közlekedési eszközöket sorakoztatnak fel. (tozsdeforum.hu)
  • Felélesztik a kispolszkit - mutatjuk a részleteketFelélesztik a kispolszkit - mutatjuk a részleteketJövő tavasszal már az utakon láthatják az érdeklődők a lengyel villanyautó prototípusainak különböző változatait. A tervek szerint a nép választhatja majd ki, milyen karosszériával gyártsák a járművet. (napi.hu)
NRGENS