Elektromos járművek
Zöld taxizás Budapesten: ez a városi utasszállítás jövője?Zöld taxizás Budapesten: ez a városi utasszállítás jövője?

Már Budapesten is járnak elektromos taxik, de miért jó üzlet ez a taxisoknak és az utasoknak? Az európai zöldtaxi-társaságok utasai a környezettudatosság mellett főképp a futurisztikus utazási élményt keresik, de az utasszállításnál az autók minél egyszerűbb karbantartása is fontos szempont. (portfolio.hu)


  • Zajossá kell tenni az elektromos autókat AmerikábanZajossá kell tenni az elektromos autókat AmerikábanBarack Obama elnökségének végéhez közeledve arról rendelkezett az amerikai kormányzat, hogy a hibrid és elektromos autókat is „zajossá” kell tenni, hogy a gyalogosok, főleg a gyengén látók is észrevehessék a közeledő járműveket. (24.hu)
  • Elektromossá válik a világ egyik legismertebb motorjaElektromossá válik a világ egyik legismertebb motorjaA Vespa Elettrica továbbra is ugyanazt az elegáns stílust képviseli, mint a hagyományos változatok, csak épp nem belső égésű motor hajtja. (hvg.hu)
  • Közösségi autóbérlő rendszeren dolgozik a BKKKözösségi autóbérlő rendszeren dolgozik a BKKElektromos kocsikkal működő közösségi autóbérlő (carsharing) szolgáltatást vezetne be a fővárosban a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) - írta az MTI a Magyar Idők alapján. (index.hu)
  • Az olajcégek is megijedtek az elektromos autóktólAz olajcégek is megijedtek az elektromos autóktólElkezdték a nagy olajcégek is hozzáigazítani üzleti modelljüket a megváltozott piaci körülményekhez, ezen belül is az elektromos autók várhatóan növekvő térnyeréséhez - jegyzi meg a Fitch rövid elemzésében. (portfolio.hu)
NRGENS