Életenergia
Vissza a régi önmagunkhoz - A produktivitás visszaszerzéseVissza a régi önmagunkhoz - A produktivitás visszaszerzése

Gyakran találkozom sikeres Vállalkozókkal, akik kemény munkával, jókor egy jó ötletet elkapva megvalósították önmagukat, a nulláról indulva saját elszántságuknak, kitartásuknak, kemény munkájuknak és tehetségüknek köszönhetően felértek a csúcsra. Mára már nagy céget vezetnek, komoly felelősséget vállalva munkatársaikért egyre több munkával és ennek ellenére egyre kevesebb sikerrel küzdenek a nehezülő piaci versenyben. Vajon mi történhetett? Az egykori lendület megkopni látszik, pedig a személy ugyanaz. Az alapok – a képességek, akarat, rátermettség - ugyanaz, az eredmények mégis el-elmaradozni látszanak, a korábbi lendület helyét átveszi a küzdelem. Ez a küzdelem sokszor a legnehezebben kontrollálható területen zajlik – saját magukban! És a színfalak mögött a Vezér roskadozik, omladozik és keresi az utat visszafelé – vissza régi önmagához! Mit nem adna, hogy újra a teljesítőképessége csúcsán legyen! A küzdelem a lehetetlen határait súrolja, azonban nem reménytelen! (energiacentrum.com)


  • A cukorbetegség gyógyítható? Hát persze!A cukorbetegség gyógyítható? Hát persze!A cukorbetegség gyógyítható, csak ezt senkinek nem érdeke közölni a betegekkel. Sokkal egyszerűbb a megszokott kezeléseket ajánlani, és ezzel élethossziglan konzerválni az anyagcserezavart. Most úgy tűnik, a hivatalos orvoslásban is megjelennek gyenge hangocskák, amelyek arra hívják fel a figyelmet, hogy amit krónikus, gyógyíthatatlan betegségnek kezelnek, az valójában egy gyorsan megszüntethető anyagcserezavar csupán. (tenyek-tevhitek.hu)
  • Még hogy a Föld forog? Hahaha! Még hogy a Föld forog? Hahaha! Új szokás alakult ki a magyar portálok "tudományos" rovataiban: a tudományos igazság rovására populáris cikizés folyik. Ha a középkorban lennénk, az inkvizíció indítana olyan "tudományos" rovatot, mint az Index, az Origo vagy a HVG Online (azaz medizona.hu). A címe valami olyasmi lenne: "Még hogy a Föld forog? Hahaha!" (tenyek-tevhitek.hu)
  •  Óvakodjunk a nátrium-glutamáttól! Óvakodjunk a nátrium-glutamáttól!A nátrium-glutamát egyre több név mögé "rejtőző" veszélyes élelmiszer-adalékanyag. Lássuk, miért ártalmas az egészségünkre, és hogyan védhetjük ki. (ecolounge.hu)
  • Paleolit étrendi szabályokPaleolit étrendi szabályokA paleolit étrend az evolúciós medicina tudományos módszere. Ez az étrend hazánkban egyre több hívet szerez magának, egyre népszerűbb. Ennek oka egyrészt a gyógyításban megnyilvánuló sikeressége, másrészt a kereskedelem érdeklődése, hiszen egyre inkább lehetőségeket lát benne. Magyarországon a következő héten két újabb paleo szaküzlet nyílik. Ezekkel együtt már 7 ilyen üzlet áll a „paleózók” rendelkezésére hazánkban. Mint minden kezdődő dolognál, a paleónál is vannak félreértések. Sokan kicsit másképpen, sőt akár egészen eltérően értelmezik a paleolit étrendet. Ezt folyamatosan érzékelem rendeléseimen, és a napi beszélgetések során. (paleomedicina.com)
NRGENS