Életenergia
Életenergia növelés táplálék kiegészítőkkelÉletenergia növelés táplálék kiegészítőkkel

Nap mint nap ki vagyunk téve szabadgyökök támadásának. Ezek olyan instabil molekulák, amelyek elektronokat rabolnak el, vagy „ gyűjtenek be” más molekuláktól. Függetlenül attól, hogy mennyire egészségesen próbálunk élni, minden egyes nap szabadgyökök támadásának vagyunk kitéve. A környezetszennyezés, a nem megfelelő étrend, az ételben található tartósítószerek és adalékanyagok, a kevés testmozgás, sőt, még a stressz is hozzájárulhat a szabadgyökök okozta ártalmakhoz.


 • Gondolkozz helyesen!

  Egyetlen dolog, ami felett korlátlan hatalmat gyakorolhatsz, az a gondolatid ereje. Ahhoz, hogy ezt az erőt eredményesen használhasd, helyesen kell gondolkoznod. A helyesen gondolkodó emberek nem szokták megengedni, hogy mások gondolkodjanak helyettük. A sikeres embereknek van egy bevált módszerük, amellyel képesek helyes döntéseket hozni. Összegyűjtik az információkat, meghallgatják mások véleményét,a döntéshozatal jogát azonban fenntartják maguknak. A helyes gondolkodásmódnak két alapja van: az induktív gondolkodás ismeretlen tények és hipotézisek feltételezésén alapul, amikor tények nem állnak rendelkezésre, a deduktív gondolkodás ismert tényekre alapoz, vagy arra, amit tényeknek vélünk. A helyesen gondolkodó ember sosem feledkezik meg két fontos dologról…(VIDEÓ!)


 • Az erő küzdelemben születik

  A küzdelem ötletes eszköz, amellyel a Természet arra kényszeríti az emberiséget, hogy fejlődjön, gyarapodjon és előrehaladjon. Ami lehet megpróbáltatás vagy nagyszerű élmény, aszerint, hogy az egyén hogyan viszonyul hozzá. Mindenesetre a siker nemcsak lehetetlen, hanem egyenesen elképzelhetetlen nélküle.Az élet, a bölcsőtől a sírig, a szó szoros értelmében küzdelmek állandóan növekvő, elkerülhetetlen sorozata. A küzdelmek, amelyekkel szembetaláljuk magunkat, tanulsággal szolgálnak, s ezek egyre halmozódnak – minden új tapasztalattal kapunk egy kis adagot belőlük. Az erdő legerősebb fái nem azok, amelyeket agyonvédelmeznek, hanem azok, amelyeknek meg kell birkózniuk a természeti elemekkel és a többi fával, az életben maradásukért le kell győzniük ezeket. Hasonlóképpen, a küzdelem az ember lelkét is megedzi.


 • Állati energia-hatékonyságÁllati energia-hatékonyságAz állatok energiafelhasználásban és hatékonyságban még mindig sokkal előrébb járnak az embernél, legyen szó napenergiáról vagy biomassza hasznosításáról. A lódarazsak például a testüket borító barnássárga csíkokban található kutikula nevű fehérje-és lipidrétegeiknek köszönhetően a napfény 99 százalékát képesek elnyelni, majd elektromos energiává alakítani és enzimekké alakítani, raktározni. A darazsak még a kánikulai 40 fokban is kemény munkát végeznek és e mellett a hőenergiát is átalakítják szintén elektromos energiává, amelyet az esti hűvös napszakban saját testük melegítésére fordítanak. Egy kísérletben, ahol a darazsakat álmukból ultraibolya fénnyel ébresztették fel, azok villámgyorsan magukhoz térve elrepültek, bizonyítva, hogy a nagy energiaigényű szárnymozgatást gyors, lökésszerű energiatöltetekkel biztosítják, amihez tárolt napenergiát használnak.
 • Az elme erejeAz elme erejeA hatmilliárd emberből, akik benépesítik a földet, csak nagyon kevesen urai a saját életüknek. Csak nagyon kevesen vannak, akik azt csinálják, ami a szándékuk, tehát nagyon kevesen boldogok és elégedettek. Időnként néhányan igyekeznek kimászni a kátyúból, az utóbbi időben tapasztalható, hogy növekedik a meditálók száma. Sajnos, legtöbben közülük rövid időn belül felhagynak vele. Gyakorolva a vizualizálást, vagyis a képzelet segítségével történő megjelenítést, az elme garantáltan produkál olyan tervet, ami segít megvalósítani, építeni, elérni a vágyainkat. A tudatalatti a domináló vágyainkon munkálkodik és állandóan gyűjti a tényeket a megvalósításához, noha ennek nem vagyunk a tudatában.
 • Az erő elveAz erő elveAz a recept, amelyre szükséged van, hogy elérd a gazdagságot, a sikert, a lelki nyugalmat, megoldást találj minden problémádra, nem más, mint a HALLGATÁS – NYUGALOM – MAGÁNY (HNM).Minden emberi siker és teljesítmény ebben az erőben gyökerezik. Felhasználta Mozart, Einstein, Shakespeare és Edison, de a keleti fakírok és misztikusok is.A titok a meditációban rejlik: a hallgatásban, a nyugalomban és a magányban. Időt kell rá szakítanod! Ki kell ürítened az elméd. Nem sokat segít, ha a problémáidat csupán tudatos gondolkodással próbálod meg rendbe tenni. Évek óta azt teszed, és mire mentél vele?A meditáció titka az, hogy a problémáidat átadod a tudat alatti elmédnek, ami a mesterelme, a legnagyobb elme, az alkotó elme. A zaj teljesen reménytelenné teszi, hogy a tudatalattid bármilyen ötletet, bármilyen elképzelést eljuttasson a tudatodba arra nézve, hogyan oldhatod meg problémáidat, hogyan kereshetsz több pénzt, hogyan lehetsz boldogabb, vagy hogyan érheted el a céljaidat. A zaj megöli a zsenialitást!
 • Siker vagy válság?Siker vagy válság?Siker nem azon múlik, hogy merről fúj a szél, hanem azon, hogy hogyan állítjuk be a vitorlánkat ( szélkerekünket, napelemünket). Nem gazdasági válság van, hanem bizalmi válság. Ezt úgy lehet visszanyernünk, ha bízunk abban, amit csinálunk és azt lelkesen tesszük. Fontos a kitartás és az idő. Ha egy hegy előtt állunk, amit meg kell mászni, induljunk neki minél hamarabb, mert a várakozástól a hegy nem lesz kisebb. A megújuló energiák hasznosításával akár egy kéménymentes Magyarországot is el lehet képzelni, előtérbe helyezve a magyar termékek megvásárlását.A sikeres vállalkozáshoz etika és tisztesség is kell. Nemcsak a munkát kell hajtani, hanem a tudást is magunkba kell fektetni, önmagunkat kell fejlesztenünk, mertcsak akkor leszünk mások, sikeresebbek, mint a többiek. A sikerhez teljes életet kell élni, és nem csak abban lenni sikeresnek, amit elérünk. Az egész személyiségből kell áradnia a sikernek. A sikeres emberek általánosságban véve optimisták. Egyfajta belső béke jellemzi őket és többnyire sikeresek abban, amit el akarnak érni. Siker jellemzi őket mentálisan, érzelmileg, spirituálisan és időbeli értelemben egyaránt. Az alapvető személyiségjegyek, amik jellemzik őket az alábbiak:
 • 2012- Apokalipszis ?2012- Apokalipszis ?Ebben az évben pusztító földrengések, vulkánkitörések, özönvízszerű esőzés, szmogot okozó tüzek és hőség után felmerül a kérdés, hogy „a vég közeleg”?Az égiek megunták, hogy az emberi faj szellemileg öntelt, a fizikai élvezeteket korlátlanul használja, lelkileg pedig az egyre sivárabbá tevő önzés miatt nemhogy egymásra nincs tekintettel, hanem a saját holnapjára sem! Ha e pillanattól kezdve mindenki betartaná a Kiotói Egyezményt, a környezeti károk és a szennyezettség megállítására már így is kevés lenne az esély, ami 2020 körül a szó fizikai értelmében halált okozóan érvényesülhet.
 • Környezet- és tudat változás hajnala
 • Felébredt a Nap
 • A Nap éve és a megújuló energia
 • Ősi energiákŐsi energiákHa tisztában van az ősbolygók energiájának jelentésével, és az energiájuknak megfelelő tevékenységet a megfelelő napon végzi, életét lényegesen sikeresebbé teheti.Hétfőn új energiaültetvényt telepíthet sikerrel. Kedden minden a megújuló energiával kapcsolatos vállalkozást sikerrel indíthat. Szerdán tárgyaljon partnerével, kereskedelmi forgalma jelentősen növelhető. Csütörtökön kedvező áron növelheti árukészletét, sikerrel gyarapíthatja vállalkozását. Pénteken személyes vonzereje megnő, könnyebben talál új vevőkre. Szombat a tanulásra, továbbképzésre, elmélyülésre kiválóan alkalmas.
 • Előre ledolgozott ebéd
 • Életenergia. Új rovat az Energiacentrum.com hírportálon
NRGENS