Életenergia
Öledbe hullhat-e a siker?Öledbe hullhat-e a siker?

A legértékesebb feladatokat azok kapják, akik elvégzik azokat. Nem hárítják tovább a felelősséget, nem keresnek alibit a sikertelenségükre. Az emberek, akikről úgy gondoljuk „ölükbe hullott a siker”, valójában éveken át szívósan dolgoztak, mielőtt részük lett volna a nekik járó elismerésben. Legyen szó bármilyen területről is, a csúcsra jutás gondos és körültekintő tervezést igényel. Ha fel akarsz jutni a siker legmagasabb fokára, vállalnod kell, hogy mindig kezdeményezően nyúlsz a feladathoz. Még akkor is, ha nem látsz benne semmilyen kihívást, még ha kellemetlennek is találod. Ha ezt megteszed, az eredmény nem fog elmaradni. (energiacentrum.com)


 • Szilárd a jellemed?

  A jellemes emberek azt teszik, amit ígértek, akkor, amikorra ígérték, és a megállapodott feltételek szerint. Ők a vezető egyéniségek. A megbízhatóság a szilárd jellem első építő alapköve. Amint a közmondás szól: „ Madarat tolláról, embert barátjáról”. Általában olyan barátokat és üzlettársakat választunk, akik ugyanazokat a dogokat kedvelik, mint mi, akiknek értékrendje hasonló a miénkhez. Ha boldog és eredményes társakat választasz, jó esélyed van rá, hogy hamarosan te is boldog, pozitív és eredményes leszel. (energiacentrum.com)


 • Elektromágneses hiperérzékenység

  Az amerikaiak 5 % -a szenved elektromágneses hiperérzékenységben. /EHS/. Ezt a zavart, amelyet még nem ismert el hivatalosan az orvostudomány, mobiltelefonok, wireless eszközök és bármilyen elektronikus készülék sugárzása okozza. Szimptómái között van a migrén, az izomgörcsök, a koncentrálási problémák,az erős mellkasi fájdalom. (Aiolus News)


 • Így éred el a sikert!Így éred el a sikert!Ha van egy célod- különösen ha ez egy nagy cél - , és törekszel, valóban őszintén törekszel az elérésére, azonnal fel fogod ismerni mindazokat a lehetőségeket, amik segíthetnek ebben, és ingadozás nélkül elfogadod a segítséget. Függetlenül attól, ki vagy, ami a te életedet illeti, számodra te vagy a világ legfontosabb személye. Hinned kell magadban, és építened kell a pozitív tapasztalataidra. Dolgozz rendszeresen az önfejlesztéseden, gyarapítva pozitív erőidet. Összpontosíts ezekre minden porcikáddal, fejleszd ki magadban azt a mély meggyőződést, hogy igenis képes vagy a sikerre, és sikeres is leszel céljaid elérésében. (energiacentrum.com)
 • Készülj fel a sikerre!Készülj fel a sikerre!Az átlagember csak energiáinak és képességeinek 25 százalékát fekteti a munkájába. A világ leveszi a kalapját azok előtt, akik több mint 50 százalékos teljesítményt nyújtanak, és fejre áll ama nagyritkán fellelhető lelkek előtt, akik 100 százalékban a munkájuknak szentelik magukat. A sikeressé válás kemény munka, és ahogyan minden üzleti tevékenységnek, ennek is el lehet készíteni a költségvetését. Az üzleti költségvetés a ráfordítások, a megfelelő erőforrás- allokáció és az eredmények elszámoltatásának megtervezése. Pályafutásod sikerének megtervezése ugyanezekből a lépésekből áll. A siker árát persze meg kell fizetni, azonban a sikeres emberek zöme ezt az árat nem tekinti terhes költségnek vagy díjnak. (energiacentrum.com)
 • Nézz szembe az igazsággal !Nézz szembe az igazsággal !Igyekezz a saját egyedülálló képességeidre építeni! Ne fess csíkokat a hátadra, ha nem vagy zebra! A legtöbbünkkel az a baj, hogy szívesen hagyjuk magunkat tönkretenni dicséretekkel, mint megmenteni kritikával. Nem tanulhatunk semmi újat mindaddig, amíg el nem ismerjük, hogy még nem tudunk mindent. Az élet azt követeli tőlünk, hogy ésszerű időn belül mérhető haladást érjünk el. Ezért csinálják olyan szűkre azokat az általános iskolai padokat- hogy huszonöt évesen már ne férj bele! Aki nem fogadja el a tanácsot, azon nem lehet segíteni. Azt ne feledd, hogy csak annak van joga kritizálni, akinek van szíve segíteni. (energiacentrum.com)
 • Úgy élsz, ahogyan szeretnél?Úgy élsz, ahogyan szeretnél?Az életedben szükséged van leltározásra, rendszerezésre, hogy tudd, mivel gazdálkodhatsz, s mi az ami felesleges, mert az értékes energiát von el tőled. A kincseid a mentális eszközeid, melyekkel nekiláthatsz a változtatásnak – minél inkább megérted tudatod, gondolkodásod működési elvét, annál mélyrehatóbban és maradandóbban módosíthatsz majd életed egyes területein. Ha múltunk kudarcainak újraélésével félelmet tudunk okozni magunknak, akkor ennek ellenkezőjére is van erőnk: tehát ugyanezzel a módszerrel, „ ennyi erővel” lehetünk nyugodtak, kiegyensúlyozottak, derűsek és magabiztosak. (energiacentrum.com)
 • Lelkesen viszonyulj a világhoz!Lelkesen viszonyulj a világhoz!Minden belőled és a te döntésedből indul ki. Sose szüretelsz másmilyen gyümölcsöt, ha a gyökér ugyanaz marad. A mi gyökerünk a hozzáállásunk, a gyümölcs pedig az, hogy mások milyennek látnak minket. A derűlátó ember lelkesen viszonyul az élethez és a környezetében lévőkhöz. Attitűdjeink és boldogságunk ellenőrzése a mi kezünkben van. A hozzáállásodnak hatalma van. A hatás, amelyet a pozitív hozzáállás a sikeredre gyakorol, nem pusztán elmélet, hanem kutatásokon alapuló tény. Ha kihívásokkal találod magad szemben utad során, a leghelyesebb megközelítés a vágyott célra, nem pedig a félelmeidre összpontosítani. (energiacentrum.com)
 • Haladj a siker felé!
 • A múltad ne falja fel a jövődet!
 • Egészséges talpnak nem fájhat a talpmasszázs
NRGENS