Hibrid hajtás
Nyolcmillió Toyota-hibrid az utakonNyolcmillió Toyota-hibrid az utakon

Eladta nyolcmilliomodik hibridautóját a Toyota. A japánoknak tizennyolc év kellett a határhoz, miközben a mennyiség közel felét az elmúlt három évben adták el. (totalcar.hu)


 • Kikapcsolhat a hibridhajtás a Priusoknál

  Szoftverhiba miatt visszahívja 625 ezer Prius típusú autóját a Toyota japán autógyár, Európában 160 ezer járművet érinthet a hiba. (fn.hir24.hu)


 • 1800 lóerős hibriddel sokkolt a Koenigsegg

  A Genfi Autószalonon leplezte le új szuperautóját a Koenigsegg, a Regera a svéd gyártó történetének első hibridje. És nem is akármilyen hibrid: a hajtást egy V8-as és három elektromotor (kettő a hátsó kerekek mellett, egy a főtengelyen) biztosítja. (origo.hu)


 • Teljes a BKK hibridbusz-flottája Teljes a BKK hibridbusz-flottájaMárcius 1-jétől forgalomba állt a BKK teljes hibridbusz-flottája – olvasható a cég facebook oldalán. A vadonatúj, Euro 6-os kibocsátási normának megfelelő, dízelmotorral szerelt, elektromos hajtással is rendelkező buszokkal a főváros útjain közlekedik Európa egyik legnagyobb csuklós dízel-elektromos hibridbusz-flottája. (magyarhirlap.hu)
 • Hibrid gyorshajók a Balatonon Hibrid gyorshajók a BalatononAz idei szezonban magyar fejlesztésű, hibrid személyszállító hajók állnak forgalomba a Balatonon – derült ki a Balatoni Hajózási Zrt. vezérigazgatója, Halmos Gábor és az Aqwia Kft. vezetője, Viszkei András részvételével rendezett sajtóbeszélgetésen, a Budapest Boat Show-n. (valasz.hu)
 • Nem véletlenül furcsa mától a 7-es buszNem véletlenül furcsa mától a 7-es buszForgalomba áll az első vadonatúj hibridbusz Budapesten. Ezek a buszok, a szokásos fekete füstfelhő helyett, a megállóból hangtalanul, elektromos üzemmódban indulnak el. Szombat reggel került forgalomba az első új Volvo, az Euro 6-os kibocsátási normának megfelelő, dízel-elektromos hajtású hibrid csuklós autóbusz. (hvg.hu)
 • Hibridek főszerepbenHibridek főszerepbenLátványos újításokkal nyílt meg a harmincadik Detroiti Autószalon, vagy hivatalosn nevén az Észak-Amerikai Nemzetköz Autóshow. A Mercedes rögtön három új moldellel mutatkozott be. A legnagyobb figyelmet az 585 lóerős GLE coupé kapta. A világ autóipara több változáson megy át egyszerre. (euronews.com)+(VIDEÓ!)
NRGENS