Napelemek2012 május 07

Kínai napelemek Németországnak

Kínai napelemek Németországnak

A China Sunergy, a nankingi központú napelemek, és cellák gyártására szakosodott vállalat, bejelentette, hogy újabb szerződést kötött ezúttal 31 MWp napelem szállítására a Renewable Energy nevű német céggel, amely a híres európai projektfejlesztő és napelemes berendezéseket szállító SUNfarming Csoport leányvállalata. (Aiolus News)

2011 októberében a China Sunergy már szállított a SUNfarming csoportnak 23 MWp napelem modult, amelyeket mind sikerrel alkalmaztak a különböző napelemes programokban. Az újabb 31 MWp napelem modult Németországban tetőkre és földre fogják telepíteni. A kínai cég a modulokat 2012. május elején adja át.

”Korábbi együttműködésünket a China Energyvel siker koronázta -, nyilatkozta Martin Tauschke, a SUNfarming vezérigazgatója - a termékek minősége és szervizelése megbízható volt és kielégítették az igényeinket. Ez az együttműködés fontos a mi számunkra és lehetővé teszi, hogy biztos módon szélesítsük ki beruházásainkat a napelemes projektekben.”

„Ez a megállapodás a SUNfarming csoporttal egy hosszú távú együttműködés folytatását és társaságunk, valamint termékeink iránti bizalmuk bizonyítékát jelenti” - tette hozzá Stephen Cai, a China Sunergy vezérigazgatója. A németországi finanszírozás fenyegető csökkentései és a szektor bizonytalansága ellenére továbbra is szállítunk a meglévő piacainkra, mint például Németországba, mivel ez az egyik legfontosabb napelemes piac a világon”

Kapcsolódó cikkek:

- Görögtűz a németekre

- Clean-tech háború indulhat Kína és a nyugat között
- Így spórol Németország a napenergiával

Forrás: Aiolus News


NRGENS