Pályázatok
Ezerrel is nőhet az e-töltőpontok száma MagyarországonEzerrel is nőhet az e-töltőpontok száma Magyarországon

Hétfőn jelenik meg a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) elektromos töltőállomások létesítésére kiírt pályázata; az 1,25 milliárd forintos keretösszegű vissza nem térítendő támogatásra a 15 ezernél nagyobb lélekszámú települések önkormányzatai pályázhatnak - jelentette be Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter sajtótájékoztatón hétfőn Budapesten. (vg.hu)


  • Sosem látott mennyiségű pénz megy a jó magyar ötletekre Sosem látott mennyiségű pénz megy a jó magyar ötletekre Számos változás jön a kutatás-fejlesztési és innovációs pályázatoknál, amire érdemes időben felkészülni, hiszen 2020-ig mintegy 1200 milliárd forint áll majd rendelkezésre. (vs.hu)
  • Új K+F pályázatok jelentek megÚj K+F pályázatok jelentek megEgyetemek, kutatóintézetek és vállalkozások kutatásfejlesztési célú együttműködésének ösztönzésére, a hazai kutatóhelyek kapacitásának bővítésére két újabb, együttesen 90 milliárd forint keretösszegű pályázat nyílt meg szerdán - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal). (mfor.hu)
  • Mosógépcsere: mindenkinek jut az ingyenpénzbőlMosógépcsere: mindenkinek jut az ingyenpénzbőlA korábbi négyszeresére, kétmilliárd forintra emelte az Otthon Melege Program keretében meghirdetett mosógépcsere-pályázat keretét a fejlesztési minisztérium. Ezzel mindenki kap pénzt, aki korábban érvényes pályázatot nyújtott be. (napi.hu)
  • Ennek nem fog örülni - csúszik az egyik legnépszerűbb pályázatEnnek nem fog örülni - csúszik az egyik legnépszerűbb pályázatTovább csúszhatnak a GINOP 4-es prioritásába tartozó pályázatok, a Napi.hu információi szerint leghamarabb novemberben indulhatnak a kisebb cégek energiahatékonyságát segítő pályázatok. (napi.hu)
NRGENS